Välkommen in i Hösten år 2022

Idag är det 1 oktober, och man undrar vart tiden tar vägen!
Sen vi skrev sist har det varit semestertider, Askersundsutställningen har varit, Segersjödagarna också.
Poolen har fått ny förstärkningsliner, det har varit utbildningar och vi har haft Öppet Hus för både Valpar och Vuxna hundar.
Det som nu i oktober står på tur är kurs i Hund-Massge för hemmabruk fredag den 7/10 och tisdag 25/10 Kurs i vattentrask för friskvårdsträning, för dom som vill komma och vattentraska På Egen Tass.
Och som alltid, alla härliga hundar och missekatter som kommer på REHAB och friskvårdsträning!
Här vill vi också ta tillfället att tacka alla djurägare för allt beröm vi får! Det värmer jättemycket att bli så uppskattade för det vi gör, men tänk också på att utan er djurägare så vore det inte möjligt. Tusen, tusen tack för förtroendet att få ta hand om och vara en del i er hund och katts rehabilitering och träning 🙂 <3

Du vet väl att du hos oss på 4bens Rehab har möjlighet att träna din hund “På Egen Tass”, det betyder att du får möjlighet att träna din hund på vattenlöpband, eller simma i poolen eller gå på vanligt torrlöpband eller vibrationsplattform på egen hand, detta efter att du och din hund gjort en introduktion på det ni avser att använda. Det blir ett billigare sätt att träna (utan oss fysioterapeuter) men givetvis finns vi i lokalen om hjälp behövs, och möjligheten att få träna på den tid som passar er bäst ökar.

Vi har också en BUTIKsavdelning med allehanda produkter för träning och rehabilitering, såväl som godis, kosttillskott m.m. T.ex RAUH älgtugg, NUTROLINs näringsoljor, LEUCILLIN, B&B ekologiska päls och hudvårdsserie för hund, katt och gnagare, reflextäcken, halsband, aktivitetsleksaker och spel från Nina Ottosson m.m.

SMARTWASH Hunddusch där du kommer och badar din hund på egen hand, där vatten, såväl som B&B ekologisk schampo samt föntork ingår. Handduk finns att hyra eller köpa, så det går fint kika förbi efter promenaden, träningen etc.

Vår BUTIK och SMARTWASH Hunddusch har öppet Vardagar 10-19 och Lördagar 10-15
Varmt välkomna !Lämna en kommentar