Föreläsning/Kurs

Kurs i Hemmamassage

Massagekurs för hemmabruk. Vi går igenom grunderna för massage och individanpassar också med råd och tips om det är något som din hund behöver speciellt. Ta med en dyna/filt eller nåt att sitta på. Välkommen till en trevlig kväll tillsammans med din hund. 

Kurs i hemmamassage

Det är Jenny som håller i den här kursen. Kurser startas löpande. Samtliga våra kurser kan också bokas privat.
Kr. 950:-
  • för ett ekipage=1 förare och en hund
  • Intyg erhålles
  • Max deltagarantal är 5 ekipage

BOLLAR & BEN - Balans -Corestabilitet

Kurs i Bål / Corestabilisering för hund, ett mycket roligt sätt att träna, stärka och balansera upp hundens muskulatur. Kursen innehåller både TEORI, där man lär sig HUR man tränar hunden men också när man INTE ska träna hunden, och PRAKTISKA Övningar

Kurs

Kursen innefattar 2 kurstillfällen - ca. 2timmar / kurstillfälle. beroende på deltagarna
Kr. 1100:-
  • TEORI, där man lär sig HUR man tränar hunden och när man inte bör träna
  • PRAKTISKA Övningar
  • VIBB för uppvärmning / avslappning
  • Tips och Råd för just din hund

Vi lär oss i mindre grupper och är max 6 ekipage (en hund + en förare) / kurstillfälle för att alla ska ha möjlighet att få tid att träna. Kursinnehållet lämpar sig oavsett om man bara vill ha en allmän träning och en god stund med hunden, men ger också fina tips och kunskap för den som tänker att ägna sig åt dogparkour eller vill öka sin hunds kapacitet i t.ex. agility, i utställningsringen eller som sagt, bara för att må bra och ha roligt tillsammans.

Balansbollsträning passar ju också jättebra att göra när det är dåligt väder ute och man bara vill ha aktivitet inne. Kursen innefattar 2 kurstillfällen och båda innehåller både en teoridel och praktiska övningar, en liten fikapaus samt uppvärmning och avslappning på vibben, beräknad tidsåtgång ca. 2timmar / kurstillfälle beroende på antalet deltagare.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan gör du på telefon 0767761101 eller till 4bensrehab@4bensrehab.se

Kurserna startas löpande så varmt välkommen med din anmälan!

 

Anmälningsavgift  inbetalas till vårt Swish 123 073 6231  snarast efter att du fått bekräftelse från oss på din anmälan. Beloppet  varierar beroende på kurs/föreläsning. 

Senast vid första kurstillfället erläggs resterande kostnad. Anmälningsavgiften återbetalas endast mot giltigt sjukintyg.

 

Givetvis kan du också köpa Balansbollar i vår lilla butiksavdelning, även om du inte vill/ har möjlighet att gå en kurs, men vi rekommenderar att du går en kurs för att börja träna din hund på rätt sätt. Då får du ju också möjlighet att testa de olika balansredskapen för att se vilket som passar dig och din hund bäst.

Vi skickar också de artiklar vi har till försäljning om du bor så du inte har möjlighet att kika in till oss.

Butik

K9Designs produktlinje med 100% återvinningsbara ZOOGOFLEX aktivitetsleksaker som flyter och tål diskmaskin, och Gymbollar m.m.

Kurs i VIBBträning

Vi håller också VIBB information/kurs

Du får information om vad vibbträning kan göra för din hund, NÄR och HUR man kan träna och också när man inte ska vibbträna. Du är givetvis välkommen med din hund ( under förutsättning att den kan umgås andra hundar ) och då ingår också att din hund får VIBBA.  Startar löpande, alltså när man har en grupp intresserade som anmält sig.   
Men kan också bokas endast för dig och din hund eller katt.

 

Smartviber

Kurs

 Startar löpande, alltså när man har en grupp intresserade som anmält sig.
Kr. 350:-
  • TEORI, NÄR och HUR man kan träna
  • Vibbträning

Välkommen med din anmälan!

Anmälan gör du på telefon 0767761101 eller till 4bensrehab@4bensrehab.se

Tillhör ni en hundklubb, förening eller jobbar med hundar och vill organisera en föreläsning om t.ex. vad fysioterapi och friskvårdsträning kan göra för hunden är ni välkomna att höra av er. Information om våra föreläsningar får du också genom vår facebooksida.

Vi erbjuder ibland också olika TEMA-kvällar. Info om detta uppdateras på Facebook i första hand.
Ett återkommande Tema är “Den äldre hunden”. Här träffas vi och samtalar om vad vi kan göra för den äldre hunden. Ska den äldre hunden motionera? Vad kan vi göra?  Och när är det dags att ta det sista viktiga beslutet för vår vän?
Vi kan också boka privat konsultation för detta om man inte vill lyssna och samtala i grupp.