Länkar

www.smartwalker.se  Här finns utrustning för rehab och friskvård oavsett om du arbetar professionellt med rehab och friskvård eller är privat hundägare. Här finns vattenlöpbandet SMARTWALKER, belastningsvågen SMARTCHECK, vibrationsplattformen SMARTVIBER och SMARTWASH Hunddusch. Att vi på 4bens Rehab använder samtliga SMART-produkter i vår verksamhet är en självklarhet!
Vi säljer också tillbehör till SMARTprodukterna och övrigt tillbehör som du som terapeut kan behöva. T.ex. djurvågar, FitFurLife Löpband, Balansbollar etc.

GIVETVIS samarbetar vi med alla veterinärer, då mycket av vårt arbete, som vid rehabilitering och skador, inte kan utföras utan att ha en fastställd diagnos, behandlingsplan, kontroll och uppföljning. Har man en skadad hund ska man ALLTID uppsöka veterinär i första hand!

www.k9design.se är grossister av produkter av hög kvalite’ och vi är återförsäljare. Vi gillar deras balansbollar i glada färger, lila, grönt, orange, finns även halvbollar som är superbra för hunden att träna på vid tåartroser och senproblem. Bål / corestabilitetsträning är grunden för en hållbar kropp oavsett om det gäller oss 2-benta eller våra vänner hunden och katten.

www.redog.se är en ledande rehab och veterinärklinik, som också tillhandahåller utbildningar för veterinärer och hundfysioterapeuter. ReDog har också ett eget produktsortiment som vi är återförsäljare av.

www.olkk.se Örebro Läns Kennelklubb, har godkänt oss som sponsor fr.o.m 15 maj 2013. Det ger ÖLKKs medlemmar 10%rabatt vid nybesök, mot uppvisande av medlemskort, och vi bidrar med presentkort vid hundutställning arr. av ÖLKK.

@Weightpullorebro  är en glad och kunnig hundträningsklubb där många medlemmar regelbundet kommer i förebyggande friskvårdssyfte för kontroll och behandling av sina hundar. Besök gärna deras Facebooksida och gå på ett prova på träningstillfälle, kanske är det nåt för både din hund och dig som hundägare?

www.uph.nu UPH tillhandahåller KU-godkända utbildningar för Häst – Hund och Humanterapeuter och står därmed under statlig tillsyn.

www.optilaser.se säljer och servar human och veterinärmedicinsk laserutrustning