Länkar

Länkar

www.smartwalker.se  Här finns utrustning för rehab och friskvård oavsett om du arbetar professionellt med rehab och friskvård eller är privat hundägare. Här finns vattenlöpband SMARTWALKER, belastningsvågen SMARTCHECK och vibrationsplattformen SMARTVIBER.
Vi säljer också tillbehör till SMARTprodukterna och övrigt tillbehör som du som terapeut kan behöva.

www.hemmavet.se Veterinär Andrea Bevilacqua, klinik och akut veterinär på hund och katt, finns hos oss första måndagen i varje månad, ev. oftare, Välkommen med din bokning på telefon 0767761101.

www.sellvenssmadjursklinik.se i Fjugesta har vi ett mycket gott samarbete med. Mycket kompetenta, duktiga veterinärer som tillsammans med övrig personal andas lugn och omsorg i en harmonisk miljö.

www.ulvsbysmadjursklinik.com Veterinärklinik med Ortoped med specialistkompetens, Fredrik Kaerstad Örebro smådjursklinik med Veterinär Sven Salomon GIVETVIS samarbetar vi med alla veterinärer, då mycket av vårt arbete, som vid rehabilitering och skador, inte kan utföras utan att ha en fastställd diagnos, behandlingsplan, kontroll och uppföljning. Har man en skadad hund ska man ALLTID uppsöka veterinär i första hand! De hund och kattpatienter som behöver träning/behandling i en Water TreadMill eller annat vi i dagsläget inte kan erbjuda, hänvisas till ReDog, Evidensia eller AniCura.

www.k9design.se är grossister av produkter av hög kvalite’ och vi är återförsäljare. Vi gillar deras balansbollar i glada färger, lila, grönt, orange, finns även halvbollar som är superbra för hunden att träna på vid tåartroser och senproblem, och också kylfiltar som håller temperaturen genom avdunstning, 5-10 grader under omgivande temperatur.

www.redog.se är en ledande rehab och veterinärklinik, som också tillhandahåller utbildningar för veterinärer och hundfysioterapeuter. ReDog har också ett eget produktsortiment som vi är återförsäljare av.

www.olkk.se Örebro Läns Kennelklubb, har godkänt oss som sponsor fr.o.m 15 maj 2013. Det ger ÖLKKs medlemmar rabatt på ordinarie behandlingspris och vi bidrar med presentkort vid hundutställning arr. av ÖLKK.

www.offa.org information,sammanställning, utvärdering, veterinärmedicinsk org.

www.hundartros.se information, frågor och svar www.tassaratt.se har vi i december 2012 inlett ett samarbete med som ger fördelar för våra respektive medlemmar och klienter, bl.a. med rabatt på kurser och konsultationer. SWB Örebro en glad och kunnig hundträningsklubb där många medlemmar regelbundet kommer i förebyggande friskvårdssyfte för kontroll och behandling av sina hundar. Besök gärna deras hemsida och gå på ett prova på träningstillfälle, kanske är det nåt för både din hund och dig som hundägare?

www.uph.nu UPH tillhandahåller KU-godkända utbildningar för Häst – Hund och Humanterapeuter och står därmed under statlig tillsyn.

www.optilaser.se säljer och servar human och veterinärmedicinsk laserutrustning

KLINIK FÖR 4BENS REHABILITERING OCH FRISKVÅRD AB

Restalundsvägen 57, 702 16 Örebro
Det är bakom Behrn Arena
Parkering på Restalundsvägen

Tel.nr  + 46  076 776 1101
E-post: 4bensrehab@4bensrehab.se
Hitta oss på Facebook
Org.nr 556894-3160
Godkända för F-skatt
Bankgiro: 877 – 4945
Företagsförsäkring hos Länsförsäkringar

Webbutik

Du kan betala med PayPal eller Payson i vår webbutik

payson - paypal

Webbutik Företagsinlog Försäljningsvillkor
Medlem i :

RAID – Riksföreningen för Anställda inom Djursjukvården
HUFO – Hundfysioterapeuter inom Veterinärmedicin
Sveriges Hundföretagare
logo Sveriges Hundföretagare
Vi stödjer polishundarna
logo polishundarna