Oj så fort tiden går!

Nu var det superlänge sedan vi uppdaterade här! Borde döpas om från månadsnytt till halvårsnytt! Skäms på oss!!
Men det har varit fullt upp blandat med livet i stort, så antar att detta inte prioriterats.
Vad händer hos oss nu?
Vi fortsätter givetvis att utbilda oss för din bäste väns skull, hund eller katt.
Att hela tiden kompetensutveckla är grunden i att kunna ta hand om våra vänner på absolut bästa möjliga vis! Att hämta kunskap och erfarenhet utifrån andras kunskaper, beprövad erfarenhet och med vetenskapligt underlag är det bästa sättet för dialog och hantering av våra djur samt en lyckad rehabiliteringsprocess. Hos oss på 4bens Rehab är lärande och kunskap extremt viktigt! Nu senast har Jenny utbildat sig inom neurologi, bara för att nämna något.
Så har vi startat upp 4bens GYM igen!
Varmt välkomna att boka en introduktion till Gymmet med Marie! Det lämpar sig jättefint för dig som önskar friskvårdsträna, hålla koll på kroppskontrollen om du tränar t.ex. agility, eller överhuvudtaget för att få en stark kropp och förbättrad muskulatur som lättare klarar påfrestningar som våra hundar utätts för.
Det går också jättefint om du vill boka introduktion för friskvårdsträning för katt. Löpband, hinder, balansdiscar m.m. För att katten och hunden skall må bra och fortsätta vara rörliga
Vår SMARTWASH HUNDDUSCH har också använts jättemycket sista halvåret, även nu under sommaren!
Hit kommer man för att det är betydligt enklare att bada hundarna ( och katter också ) i SMARTWASH än att stå i kanske fel arbetsställning hemma, och att slippa städa och rensa avlopp hemma är mycket uppskattat!
Som vanligt så kommer ni att träffa oss på Örebro Läns Kennelklubbs utställning i Askersund nu 12-13augusti-23
Välkomna att tala om just din hund eller katt!
Är det något du vill ha från vår butik, så går det fint att göra en beställning och vi tar med till Askersund och du slipper fraktkostnaden.
Vi önskar er alla en fortsatt fin sommar!
Hoppas att vi syns och hörs!

Lämna en kommentar