Nu är det mitt i sommaren

Och det har varit några riktigt varma dagar, och mycket att göra!
Så fint med alla tacksamma djurägare och hundar och katter som får ett bättre välmående, med ökad rörlighet, mindre smärta, massor med glädje både i egna och djurägaren liv. Bästa jobbet någonsin!!
Det har hänt en hel del sen sista månadsinlägget.
Ronja har börjat hos oss som Pälsvårdskonsulent för B&Bs härliga ekologiska Päls och Hudvårdsserie, och svarar gärna på dina frågor oavsett om du är djurägare, uppfödare eller Hundfrisör. Har du missat denna produktserie så välkommen kika in i webshopen eller i vår fysiska butik på 4bens Rehab Aspholmen Örebro.
Vi har haft några fina Öppet hus event med Prova På, både vattentrask och Poolsim, som varit mycket uppskattat!
Fler och fler hittar till vår butik här på 4bens Rehab Aspholmen och det är jätteroligt! Storsäljare är RAUHs hundtugg, NUTROLINs näringsoljor, Canius+ Trikems alla tillskott, B&Bs schampo, balsam m.m.
Fler och fler börjar också förstå att man hos oss på 4bens Rehab har möjlighet komma och träna På Egen Tass, efter introduktion för friskvårdsunderhåll. Samt att man kan komma och bada hunden i vår SMARTWASH, där både vatten, schampo och föntork ingår.
Vi har nu också fått ny beklädnad o poolen och det ser så fräscht ut 🙂
Nu ser vi fram emot ett Augusti där nu äntligen, efter 2 års uppehåll, ÖLKK anordnar Askersundsutställningen den 13-14/8 och vi sponsrar och finns med i vår monter. Välkomna att komma och tala med oss! Fråga oss om rehab och friskvård, om vårt produktsortiment m.m.
Vi kommer också, även i år att vara med på Segersjödagarna, 27-28 augusti, ett fantastiskt arrangemang med internationella tävlingar i år! På Segersjödagarna hittar du något för alla, det är tävlingar, uppvisningar, restaurangtält med lokala matspecialiteter, ett stort antal företag med information och försäljning och vi hoppas på vädrets goda makter: Ett event du ej vill missa!! Har du aldrig varit där tidigare så gör ett besök nu, det är väl värt ett besök !!
Vi önskar alla en fortsatt fin sommar 🙂

Lämna en kommentar