SOMMAR -21

Nu var det länge sedan en uppdatering! Men här har hänt ganska mycket.
Tyvärr började vi tillvaron i vår nya lokal med att det upptäcktes en vattenläcka, som sen visade sig större än vad man först trodde. Därför har vi först nu fått tillgång till hela vår lokal.
Och vi har blivit fler som hundfysioterapeuter som arbetar här och fått en hel del nya möjligheter!
VI har nu fler behandlingsrum vilket gjort att vi också fått möjlighet att bli fler ( presentation av oss kommer under information så håll koll!! ) Så har vi också gjort en stor satsning på det vi kallar för ” På Egen Tass “
Under konceptet På Egen Tass erbjuder vi på 4bens Rehab nu SMARTWASH Hundbad, ett fint och stabilt duschmöjlighet, där du betalar för den tid du anser dig behöva, och får därefter tillgång till både vattendusch, schampodusch och fön. VI har också Onlinebokning via: www.4bensrehab.valei.com Det går också bra att ringa direkt till receptionen och boka tid på tel. 0767769976
Med SMARTWASH behöver du inte längre städa badrummet hemma efter hundbadet, och SMARTWASH är dessutom i bekväm arbetshöjd.

På Egen Tass kan man också komma och gå i ett av våra vattenlöpband. Givetvis behöver man första gången göra en lättare genomgång av din hund, och du ska också lära dig hur vattenlöpbandet fungerar så det blir till nytta för både din hund och dig själv,
Träning på vattenlöpband är både skonsamt och effektivt, och med hjälp av rätt vattennivå och hastighet får du en kontrollerad träning som brukar ge fint resultat! Tidbokning görs på 0767761101 eller till receptionen på 0767769976.

NYTT är också att vi här på 4bens Rehab på Elementvägen har en POOL. för både rehab men också för friskvårdsträning – simträning På Egen Tass efter simintroduktion / simkörkort.
Givetvis har vi också vibrationsplattform för Vibb På Egen Tass!
Och här är du alltid välkommen att kika in och väga din hund, eller boka tid för Friskvårdsträning / Balansträning / Cirkelträning för instruktion för att träna hemma eller för att komma hit till oss och träna.

PÅ 4bens Rehab fortsätter vi också med det hållbarhetskoncept vi alltid haft. Det är här du alltid serveras Kravmärkt kaffe, vi har så närproducerade artiklar i vår butik som möjligt som passar in i vår profil. Detta gäller såväl fodertillskott från TRIKEM, som handsydda selar, koppel och halsband från Metizo design .
Vi har ZOGOflex aktivitetsleksaker med hållbarhetsgaranti som flyter och tål såväl frys som diskmaskin och är återvinningsbara till 100% = inga giftiga ftalater eller nåt sånt.
VI har B&B ekologiska päls och hudvårdsserie med schampo och balsam, borstar, kammar, tass, ögon och öronprodukter m.m.
Och nu också YORA insektsbaserat foder för alla åldrar och YORA godbitar.
Givetvis också hantverksmässigt framställda Godis tugg från RAUH med älghudstugg m.m. Torkat och framställt enligt traditionella metoder.
Välkommen in i vår butik och kika runt!!
Öppettider Vardagar 10-19 och Lördagar 10-15
Ha en fortsatt fin sommar 🙂

Lämna en kommentar