Juli

Här har Juli startat med blåsväder och för hundarna säkert lagom utetemperatur, bara vi 2benta som oftast önskar lite varmare dagar!

Därför försöker vi nu sprida lite värme på vårt vis och har beslutat fortsätta även denna månad att erbjuda 15% i rabatt på TRIKEMS Working DOG kosttillskott med t.e.x. Hyaluron 365, Max Relax ,Glucosamin, MSM m.fl. Gäller endast i butiken ej webshopen.

Som vi berättade i Juni så är vi nu generalagent för Vattentraskaren SMARTWALKER, vattenlöpband anpassade efter just dina behov, oavsett om du är privat djurägare/uppfödare eller om du är en kollega med rehab och friskvårdsverksamhet.  Vi är också återförsäljare av deras andra produkter såsom SMARTVIBER vibrationsbänk. Just nu är det bra introduktionserbjudanden som du kan läsa om

på www.4bensrehab.se/tjanster/vattentrask och produktlinjen har också en egen facebooksida  www.facebook.com/vattentrask/

Gå gärna in och Gilla våra sidor, det blir vi mycket glada för!!

Vill du ha mer info eller offert? Välkommen med din förfrågan till vattentrask@4bensrehab.se  glöm inte ange namn, tel.nr och nåt om din verksamhet eller om du är privat, så kontaktar vi dig!!
Vi söker nu också Canineopat – Hundfysioterapeut – samarbetspartner – kollega – delägare – förslag, Veterinär med ortopedi som specialintresse på konsultbasis. Dela – Tipsa gärna så vi hittar rätt person med stort hjärta  för våra 4benta vänner!!

Önskar er alla en härlig Julimånad, ta hand om er och glöm inte boka tid för rörelsekontroll av din hund!!

Lämna en kommentar