Rörelseträning

Januari-Mars -20

Här i början på året så har det hänt en hel del!!

Vi har öppnat 4bens Gym på Restalundsvägen 97, med onlinebokning via facebook. Här är du välkommen boka introduktion med Marie och därefter får du möjlighet att boka in dig för egen träning.
På 4bens Gym finns FitFurLife löpband, vibrationsplattform, bollar i alla former, discar, cavaletti och det byggs hinderbanor och både hundar och människor har en rolig och nyttig stund!
Det finns också kaffe, och fikabröd och enklare måltid att inhandla om du så vill.
Här delar vi också lokal med Hundtrim Örebro- Kotten & Co, där utför duktiga Ida allt som schamponering, klippning, kloklippning etc.
Trimmet har egen bokningstelefon på 073 050 3350

1 februari började bästa Veterinär Vibeke att finnas i vår lokal på Restalundsvägen 57. Veterinär Vibeke har specialistkompetens på hunden och kattens sjukdomar. En superduktig Veterinär med hjärtat på rätta stället <3 Läs mer under Veterinär

Vi har också utökat vårt sortiment! I butiken har vi nu samtliga NUTROLINs produkter för hund och katt och tar hem övriga på beställning.

Du vet väl att vi också är återförsäljare av FitFurLife Löpband både till dig som hundägare och dig med Veterinär – Rehab-Friskvårdsklinik.
Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar till oss på tel 0767761101 eller 4bensrehab@4bensrehab.se

Lämna en kommentar