FEBRUARI 2022

Nu var det riktigt länge sedan vi skrev nåt under månadsnytt! Men det har varit fullt upp på alla fronter!
Efter mycket om och men så har vår POOL kunnat börja användas! För priser se under Vattentrask/Hydroterapi. Och vi erbjuder allt från simskola för valpar till Frisksim På Egen Tass.
Hos oss på 4bens Rehab kan man göra det mesta inom träning På Egen Tass, efter att ha gjort en introduktion så man vet hur det fungerar.
På Egen Tass är du välkommen att använda ett vattenlöpband för vattentrask, motionera på torrlöpband FitFurLife Professional, Vibrationsträna, Fysträna och som sagt simträna i POOL.
Populärt är också att komma och använda vår SMARTWASH – hunddusch när man inte har möjlighet att bada hunden hemma, kommer direkt från träningen eller vad det nu kan vara. Suveränt med både vattendusch, B&Bs ekologiska schampo och fön. ( givetvis får man ha eget schampo med )
I Butiken hittar du föfrutom B&Bs ekologiska Päls och Hudvårdsserie, också deras Frisörsaxar och trimknivar av mycket hög kvalitet., NUTROLINS näringsoljor, RAUHs traditionellt torkade älghudstugg utan tillsatta färger och kemikalier, Balansbollar, discar, Fit bones i alla storlekar, Canius Plus, Nom Noms kaninpate’ och en hel del annat.
Nu planerar vi för fullt för kurser både för simträning och för Kursen TOPPA FORMEN nu inför vår och sommarsäsongen.
Öppettider i BUTIKen och för SMARTWASH: Vard. 10-19 och Lörd. 10-15 direkttelefon till receptionen 0767769976
Behöver din hund eller katt Rehab eller friskvård? Ring gärna 0767761101 för bokning av nybesök eller maila 4bensrehab@4bensrehab.se för kontakt.
Varmt välkommen att kika in till oss, och du är alltid välkommen att höra av dig!

Lämna en kommentar