B&B Päls och hudvårdsserie

B&B Päls och hudvårdsserie

framtaget av professionella hundfrisörer i Danmark

Att B&B idag tillhandahåller denna härliga produktserie till hundägare och hundfrisörer är egentligen en slump.

För 25 år sedan var Gitte och Ann 2 hundfrisörer som älskade sitt arbete, men tyvärr var inte deras händer lika glada för de schampon och produkter som de använde.
Om problemen bestod i parfymer, silikon eller vad som var i produkterna det vet man inte säkert. Men Gitte och Ann drabbades av allt från klåda och hudrodnad tillblåsor och även sår på händerna. I förhoppningen om att kunna fortsätta med det bästa jobbet som hundfrisör, så började de för drygt 10 år sedan att utveckla ett mer skonsamt och ekologiskt schampo baserat på den läkande Aloe Veraplantan.
Deras händer fick det betydligt bättre, och samtidigt kändes det ju fint att kunna använda och arbeta med en produkt som inte potentiellt heller kunde skapa problem i hundens hud. Detta resulterade i att de också vågade lansera sin produktserie.
Sen dess har det strömmat in positiva berättelser, och idag innehåller serien ett brett utbud av schampo, balsam och övriga päls och hudvårdsprodukter.

B&B ekologiskt hundschampo

Hundschampon från B&B ska förtunnas i förhållandet 1:10, det innebär att produkten är dryg att använda, men också att effektiviteten av produkten är hög!

När du använder ett schampo från B&B bildas ett mjukt härligt skum som är lätt att skölja ut ur pälsen. Att produkterna känns behagliga att arbeta med är en fin bonus, men givetvis i slutänden handlar det ju användningen av schampon och conditioners om resultatet. Och det finns flera goda orsaker att använda olika schampon och balsam.


Till vardags kan B&B Parfymfri / neutral, som är seriens nyaste schampo, absolut rekommenderas. De övriga schampona i serien har naturliga, milda dofter från t.ex. lavendel. B&B Parfymfri/neutral är tänkt till hundar som inte tål någon form av tillsatt doft eller färgämne.
B&B Parfymfri/Neutral innehåller endast Aloe Veraplantans, enligt traditionen, läkande egenskaperna.

 

Skall din hund däremot på utställning och show, finns B&B Show Schampo, som har guldstoft av 100% naturliga mineraler, som ger pälsen en extra glans som säkert imponerar.

 

De flesta av produkterna finns också i 100ml miniflaskor, bekvämt att ha med på resan!

 

Det finns också ett set med miniflaskor om du vill köpa för att testa vilken variant som passar dig och din hund bäst.

Vad har vi mer?

Nu har B&B också lanserat serien Black Pearl!

B&B Ear Care, B&B Eye Care, B&B,  Paw Care och B&B Tangel Free Spray

Den innehåller produkter som B&B Ear Care som används för rengöring av hundens öron, B&B Petguard som är ett 100% ekologiskt medel som motverkar loppor och annat elände.
Dessutom finns B&B Eye Care, B&B Paw Care och B&B Tangel Free Spray som alla är lättanvändliga produkter med sina specialområden. Läs gärna mer under produktbeskrivningarna.